Szerviz

Megatool elektromos és benzines kisgép szerviz.

A Megatool 30 éve foglalkozik szerszámgép szervizeléssel. Ehhez a tapasztalathoz társul a jól kiépített alkatrész ellátási lánc, melynek segítségével több tízmilliós alkatrészválaszték érhető el nálunk. Pontokba szedve szeretnénk segíteni megtalálni a megfelelő támogatást.

1, Garanciális Márkaszerviz
30 éves múltunk alatt megannyi nagynevű termék forgalmazójaként szoros együttműködésben a gyártóval, felvettük a garanciális időn belüli szerviz szolgáltatást bizonyos márkák esetében. Az eszközök mellett gyári alkatrészellátást is tudunk biztosítani azokhoz a márkákhoz, melyekkel együttműködünk szervizpartnerként.

2, Garancián túli szerviz
Szervízes kollégáink tapasztalatát garanciaidőn kívül is tudjuk biztosítani ügyfeleink részére. Az általunk nem forgalmazott márjájú eszközök javítása egyedi elbírálás alá esik, melyet szervizes kollégáink a munkafelvételi folyamat alatt állapítanak meg.

3, Gép és eszközkarbantartás
Általános karbantartási feladatokat is elvégzünk, mint pl.: lánc vagy késélezés. Ennek időtartama az aktuális szevizterheltségtől függ, melyről kollégáink a munkafelvétel folyamata alatt fogják tájékoztatni. 

4, Alkatrészkereskedelem
Igény esetén csak alkatrésszel is tudunk szolgálni, melynek egy része raktárról, a ritkább alkatrészek pedig rendelés útján érhetőek el. Aktuális alkatrész raktárkészletünkről értékesítőink segítségével kaphatnak információt. 

5, Új készülék beüzemelés
Bizonyos gépeknél (leginkább a belsőégésű hajtóművel ellátott eszközök) hasznos segítség lehet az első beüzemelés, melyet kollégáink igény esetén az új tulajdonossal közösen végeznek el, ezzel bemutatva a gép helyes használatát. 

A szerviz folyamat:
1, Munkafelvétel: Taksonyi üzletünkben kollégáinkkal egyeztetve 
2, Hibafeltárás: Szervizes kollégáink feltárják a hibát, és javítási kalkulációt végeznek. Amennyiben ez a korábbi egyeztetésektől eltér, az ügyféllel egyeztetve és annak engedélyével kezdik meg a javítást
3, Javítás
4, Átadás: A számla rendezése után a készülék átadásra kerül, melynek javításáról szervizes kollégánk szóban is informálja a megrendelőt, és válaszol a kérdéseire.

 

Szervizünk az alábbi gyártmányú elektromos és benzines kéziszerszámok minden típusának javítását és karbantartását vállalja.

 

Szerviz elérhetőség:
Telefon: +36 30 699 3629
Helyszín: 2335 Taksony, Fő út 23.
E-mail: szerviz@megatool.hu