Nyereményjáték

Játsz a Megatool Kft. Nyereményjátékában és szerezd meg a legjobb ajándékokat!

A nyereményjáték 2021.09.16.-ig tart.

 

A nyeremény készpénzre nem váltható és más termékre nem cserélhető.

 

Nyereményjáték szabályzat:

A nyereményjátékban részt vehet minden olyan személy, aki a játék időtartama alatt a következő kritériumok minden pontjának megfelelően jár el. Ez alól kivételt képeznek a Megatool Kft. Munkatársai és közeli hozzátartozóik.

A nyereményjátékban résztvevők jelen játékszabályzatot a meghatározott feltételeket és szabályokat tudomásul veszik és elfogadják.

 

Sorsolás időpontja:

2021. szeptember 16.

Eredmény kihirdetése: 2021. szeptember 16. 13:00

 

Játék menete:

A játékban való részvételhez mindössze annyi a dolgod, hogy kedveld a Megatool Facebook oldalát, és a nyereményjáték posztját.

A játék végén egy győztest hirdetünk ki.

 

Sorsolás módja:

A nyeremény kisorsolása egy online (független) weboldal használásával történik.

A sorsolásban csak azok vesznek részt, akik a pontos részvételi feltételeket teljesítették. A sorsolás lebonyolítása a Megatool Kft. taksonyi telephelyén történik.

 

Nyertes értesítése:

A sorsolás után a nyertest facebookon értesítjük. Ezt követően a nyertesnek 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen a nyereményért az alábbi e-mail címen: webaruhaz@megatool.hu. Amennyiben a kapcsolatfelvétel sikertelen, akkor újra sorsolunk, így a soron következő lép az eredeti szerencsés helyére. A nyeremény mindenképpen átadásra kerül, tehát annyiszor ismételjük meg a sorsolást, amíg az adott személy nem jelentkezik időben.

 

A Szervező és a Résztvevők jogai:

A Megatool Kft. És a Facebook nem vállal felelősséget bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartalma alatt a Megatool honlapja neki fel nem róható okból időszakosan időszakosan nem érhető el. Felelősségre a Facebook oldala sem vonható semmilyen esetben, ugyanis mindössze közvetítő szerepet tölt be a sorsolás lebonyolítása során.

A Megatool Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A nyertest nem terheli semmilyen költség és adó.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részével során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Megatool Kft. számára okozott károkért teljes körű felelősséget vállalnak. A Megatool Kft. a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármelyik játékostól azonnal megvonhatja.

 

Adatkezelés:

A megadott személyes adatokra a megatool.hu adatkezelési szabályzata vonatkozik. Az adatszolgáltatás önkéntes.