A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Szentkirály TOMY 20 kapálógép Briggs&Stratton motorral

Szentkirály TOMY 20 kapálógép Briggs&Stratton motorral
Webshop ár:
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Gyártó cikkszám: TOMY20
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-06-14
Leírás és Paraméterek

A TOMY 20 típusú kisgép a hobbi gazdálkodók, a kiskerttulajdonosok és az üdülőtelekkel rendelkezők talajápolási, gyomirtási munkáit könnyíti meg.

A gép fő erényei közé tartozik az egyszerű kezelhetőség és a kis szállítási helyigény. A kaparendszer különböző kötöttségű talajok esetén is egyenletes talajművelést biztosít, de nem talajforgató. A hasznos kapaátmérő megfelelő művelési mélységet biztosít. A művelési szélesség változtatható. A kapálási mélység a csoroszlyarúd leengedésével csökkenthető, felemelésével növelhető. A beállítás pozícióját a csoroszlyarúd csapszeggel történő rögzítésével szabályozzuk.

1. Hajtómű alváz:
A hajtómű alumínium házában foglal helyet a csigatengely- bronzcsigakerék áttétel, amely a kapatengely fordulatszámát adja. A csigatengely mélyhornyú golyós+kúpgörgős, a csigakeréktengely pedig két oldalon mélyhornyú golyóscsapággyal csapágyazott, ami biztosítja az együtt járást és ezáltal a magasabb élettartamot. A kihajtótengelyekre szerelt rotáció 4 tagos (két-két tag), kapakései külön cserélhetők.

2. Motor:

Négyütemű egyhengeres, léghűtéses belsőégésű motor, hőkezelt alumínium hengerrel. Az azonos alvázra szerelt motor szerint változik a kapálógép típusa.

3. Kapcsolószerkezet:

Kézi, biztonsági kapcsolású kúpos-ferrodolos tengelykapcsoló.

4. Tolókar:

Az állítható tolókar acélcsőből készült, melynek felső részére rezgéscsillapított gumifogantyú van húzva. Miután az excenter kar segítségével lazítottunk a bilincs szorításán, a tolókart a kívánt pozícióba állítva végezhetjük a munkát. Szállításnál javasoljuk a tolókart teljesen a kapálógép mellé hajtani, mert így kevesebb helyet foglal. 

Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */