A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Stabila 10 méteres zsebmérőszalag (BM 40)

Stabila 10 méteres zsebmérőszalag (BM 40)
Webshop ár:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Gyártó cikkszám: 17747
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-08-09
Leírás és Paraméterek

A mérőskála különösen nagy kopásállósága a minőségi poliészterbevonatnak köszönhetően. A tízes helyiértékű számok pirossal ki vannak emelve, hogy gyorsabban le lehessen olvasni őket. Erőteljes szalagbehúzás – a szalag dinamikusan csévélődik fel. A szalag felcsévélése finoman, tompított ütemben ér véget. A Spikes-kampó ellenőrzötten áll be a megfelelő pozícióba.

Hatékony szalagfék: Eltolható fék a 3 és 5 m-es mérőszalagmodelleknél. Emeltyűs fék a 8 és 10 m-es mérőszalagmodelleknél. BM 40 zsebmérőszalag Eltolható fék Emeltyűs fék Megegyező mérőskála a szalag mindkét oldalán – könnyű leolvashatóság mindenféle munkahelyzetben. A Spikes-kampó megakadályozza, hogy a szalag eleje lecsússzon.

Átgondolt, profi ház: Törésálló műanyagkapszula ütéselnyelő softgrip köpennyel – magas ütésvédelmi tényező. A ház alja széles és sima, ezzel is növelve az állás biztonságát. A ház hátoldala egyenes vonalú, hogy segítse a szabadkézi munkavégzést a függőleges mérési pozícióban. Tökéletes kezelés és biztonságos tartás a ház ergonomikus kialakításának, a softgrip gumiburkolatnak, a jó fogású fékkarnak és a stabil övklipnek köszönhetően. CE- és metrológiai bizonyítvánnyal, valamint EK építési mintaigazolással ellátva.

Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */