A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Szerviz


Szerviz

A Megatool Kft a kereskedelmi tevékenysége mellet, nagy hangsúlyt fektet a szerviz-szolgáltatás magas színvonalának folyamatos biztosítására is. Az elektromos- és benzines kisgépek teljes körű javításán túlmenően, minden üzletünkben vállaljuk motoros fűrészek láncainak élezését, valamint az időszakos átvizsgálások, karbantartások elvégzését is. Szervizeinkben a máshol vásárolt kisgépek garanciális- és garancia időn kívüli javítására is lehetőséget biztosítunk.

Az általunk forgalmazott kisgépekhez szükséges segédanyagokat (zsírok, olajok, kopó alkatrészek stb.) raktárkészletünkről érhetik el vásárlóink.

A nagyobb gépparkot üzemeltető felhasználóink részére egyedi, "Háztól-házig Szerviz" szolgáltatást is kínálunk, melynek keretében vállaljuk a gépek el- és visszaszállítását, a megrendelő által megjelölt telephelyről, üzemből. Az így átvett gépekről állapotfelmérést, illetve árajánlatot készítünk, amiben összesítjük a várható alkatrész- és munkadíj költségeket, így az ügyfeleink ez alapján rendelhetik meg a szükséges javítási, karbantartási munkákat.

A nálunk vásárolt mérőeszközök, szerszánok kalibrálását és időszakos felülvizsgálatát is vállaljuk!

Bővebb felvilágosításért kérjük írjon email üzenetet a szerviz@megatool.hu címünkre.

 
 
Megatool, ha igazán kemény szerszámot akar!
Kosár
0 árucikk
Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */