A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Rólunk


Tisztelt Partnereink!

A Megatool Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Tevékenységünk 1993-ban egy kis üzletben, elektromos- és benzinmotoros kisgépek értékesítésével és szervizelésével kezdődött. Árukészletünk a mindenkori vásárlói igényeknek és a piacon megjelenő új beszállítók egyre szélesebb kínálatának megfelelően, folyamatosan bővül. Napjainkra szinte a legtöbb iparág területén előforduló szerszám, kisgép, fogyóanyag és kiegészítő felszerelés elérhető a kínálatunkban. A piaci bővülés jegyében nyitottunk új üzleteket Taksonyban, Kiskunlacházán, Cegléden illetve Szigethalmon. Az elsősorban a lakossági igényekre szabott kiskereskedelmi kínálatunk mellet a nagykereskedelmi tevékenységünk is egyre jelentősebb szerephez jut. Folyamatosan bővítjük külföldi beszállítóink körét, melynek köszönhetően immár több, magas színvonalú termék esetén biztosítunk közvetlen hozzáférést és nagykereskedői kiszolgálást is önálló importőrként.

A Megatool Kft. tevékenysége messze túlmutat azon, hogy csupán lakossági és kisvállalkozói igényeket elégítsen ki Kiemelt figyelmet fordítunk az ipari tevékenységet végző cégekkel történő folyamatos kapcsolattartásra is, melynek során a különféle felhasználói elvárásoknak megfelelően tudjuk a felmerülő igényeket naprakészen kielégíteni. Ehhez területi képviselőink és vevőszolgálatunk munkatársai biztosítják a szükséges szakmai segítséget.

Természetesen a webáruházak térhódításának a Megatool Kft. sem állhatott az útjába, így létrehoztuk a saját webshopunkat is, mert a vásárlói igényeknek mi is igyekszünk naprakészen, mindenben megfelelni.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy azokból a vásárlóinkból lesznek a legjobb tanácsadóink, akik nyíltan és őszintén véleményt alkotnak rólunk a nálunk történt vásárlásaik alkalmával, hozzásegítve minket az így kapott visszajelzésekből való építő szándékú fejlesztésekhez.

 

Megatool, ha igazán kemény szerszámot akar!

Kosár
0 árucikk
Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */