A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Iweld hegesztőgép inverteres MIG 200 IGBT

Iweld hegesztőgép inverteres MIG 200 IGBT
Webshop ár:
293.980 Ft (231.480 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Gyártó cikkszám: 800MIG200IGBT
termékre egyedi szállítási feltételek vonatkoznak, így nem érvényes rá a 990Ft-os fuvardíj, illetve az ingyenes szállítás. Szállítási árajánlatért kérjük keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-09-21
Leírás és Paraméterek

MIG/MMA kétfunkciós IGBT technológiás kompakt hegesztő inverterek

1 Hegesztési mód: CO2 védőgázas fogyóelektródás és bevont elektródás hegesztés. Alkalmas porbeles és alumínium huzal hegesztésére is. Szükség esetén kontaktgyújtású AWI hegesztésre is használható.
2 Alkalmazási  területek: karosszériajavítás, járműipari alkatrészgyártás, könnyű acélszerkezetek gyártása, karbantartás, javítás, általános lakatosmunkák, stb.
3 Hegeszthető anyagok: ötvözött és közepesen ötvözött acélok, rozsdamentes acél, alumínium

Kiváló hegesztési tulajdonságok:
1.  Mikroprocesszor által vezérelt PWM (Pulse Width Modulator) valós idejű vezérlése folyamatosan észrevétlenül segít az ideális varratképzésben.
2. Fokozatmentes fojtás-szabályozás: változatlan hegesztési paraméterek mellett finomszabályozhatjuk az ív erősségét, így csökkenthetjük a túlzott fröcsögést, állíthatjuk a beégés mélységét, tökéletesíthetjük a varratot.
3.  Automatikus huzalsebesség csökkentés a hegesztés kezdetekor. Hegesztés befejezésekor programozott áramlefutás a kráterképződés kiküszöbölésére.
4  Felhasználóbarát konstrukció: az egymással összefüggő paraméterek és adatok precíz kalibrálása rendkívül megkönnyíti a hegesztést még a kevés gyakorlattal rendelkező felhasználók részére is.

Tartozékok: IWELD IGRIP 240 4m-es MIG hegesztőpisztoly, elektróda hegesztőkészlet testcsipesz testkábellel, elektródafogó főáram kábellel.

Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */