A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Iweld hegesztőgép inverteres Gorilla 140 IGBT

Iweld hegesztőgép inverteres Gorilla 140 IGBT
Webshop ár:
52.690 Ft (41.488 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 80GORILLA140
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Először is köszönjük, hogy hegesztőgépünket választotta és használja. Hegesztőgépünk fejlett inverter technológiával készült és a nagy frekvenciájú, nagy teljesítményű IGBT egyenirányítja az áramot, majd PWM használatával a kimenő egyenáramot nagy teljesítményű munkavégzésre alkalmassá teszi, nagyban csökkentve a fő transzformátor tömegét és méreteit, 30%-al növelve a hatékonyságot. Az ívképzés a magas frekvenciájú rezgés elvét alkalmazza. A gép főbb tulajdonságai, előnyei: stabil működés, határozott ív erő, könnyű súly, hordozható, energiatakarékos és halk működés. A mikroprocesszor vezérlés folyamatosan segíti a hegesztő ív optimális karakterének megtartásában az ARC FORCE és HOT START funkciókkal.

Az inverter hegesztőgépek megjelenése forradalmasította a hegesztőipart. A GORILLA sorozat gépeivel kisebb építőipari vállalkozások helyszíni szereléseiben, egyéb iparszerű lakatosmunkákban minden hegesztési szükségletet kielégítő képességéből adódóan szinte folyamatos üzemben hegeszthetünk. Szívesen meghallgatjuk a felhasználók javaslatait, hogy a termékek és szolgáltatások minőségén javítsunk.

1. A készülékre 1 év teljeskörű garanciát vállalunk.
2. Ez alatt minden szerviz ingyenes, kivéve szándékos rongálásból és a nem rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodás.
3. A kezelőnek, felhasználónak nem megengedett, hogy kijavítsa vagy megszerelje a gépet, alkatrészt cseréljen, különben a gyártó nem vállal felelősséget és a gép elveszíti a jótállást.

Bemeneti feszültség (V/Hz) 220 -240V egyfázisú váltóáram 50/60Hz
Névleges áramfelvétel (A) 20,63
Névleges munkafeszültség (V) 25,6
Kimeneti áram (A) 10~140
Arc Force (A) 0~10
Bekapcsolási idő (%) 140A@60%
Üresjárat feszültség (V) 65
Üresjárati áramfelvétel (W) 40
Hatékonyság (%) 85
Áram tényező 0,93
Szigetelés osztály F
Védelemosztály IP21S
Tömeg (kg) 3,5
Méret (mm) 300x115x225
Kosár
0 árucikk
Adventi naptár
Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
free hit counters
/* */ /* */