A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Honda WMP20 kémiai szivattyú

Honda WMP20 kémiai szivattyú
További képek
Webshop ár:
250.000 Ft (196.850 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Gyártó cikkszám: WMP20
A Megatool Kft. a HONDA kisgépek hivatalos magyarországi márkaképviselete és garanciális márkaszervize!
Rendelendő mennyiség:db
Leírás és Paraméterek

Honda WMP20:

A Honda WMP szivattyújával könnyen és biztonságosan szivattyúzhat kémiai anyagokat is. Soha ne használja fogyasztásra szánt anyagok szivattyúzására!

  • Minden használat után engedje le a szivaatyúházban még benne lévő folyadékot és öblitse át tiszta vízzel!
  • A szivattyú működés közbeni környezeti hőmérséklete -7 és 54oC között legyen! 

Funkciók:

  • Szivattyúház anyaga: Üvegszálas poliészter
  • Tömszelence: Polietilén filmmel bevont csúszógyűrűk

Kémiai szivattyúzásra alkalmas anyagok:

Ecetsav, aluminium szulfát, ammónium nitrát, ammónium szulfát, bárium szulfát, bórsav, kalcium klorid, citromsav, rézszulfát, mosószerek, etilén glikol, zsíros savak, vasnitrát, vasszulfát, vasas szulfátok, formaldehid, glicerin, tejsav, ólom acetátmagnézium klorid, magnézium nitrát, magnézim szulfát, maleinsav, nikkel klorid, nikkel szulfát, olajsav, foszforsav, kálium karbonát, kálium klorid, kálium nitrát, kálium szulfát, szappanok, nátrium acetát, nátrium bikarbonát, nátrim biszulfát, nátrim biszulfit, nátrium karbonát, nátrium klorát, nátrium klorid, nátrium nitrát, nátrium szilikát, nátrium szulfát, sztearinsav, kénsav, borkősav, ecet, víz (tiszta), víz (sós), cink szulfát.

3 év Garancia:

Az 1 év kötelező garancián felül (amennyiben a Bónusz Garancia Regisztráció a vásárlás napjától számított 1 éven belül megtörténik) a Honda + 2 év garanciát vállal, abban az esetben, ha a terméket Magyarországon, hivatalos Honda kereskedőnél vásárolja.

Miért a Honda termékét válassza?

A Honda gépek tervezésekor mindig fontos szempont a környezettudatosság és az a felfogás, hogy az emberek mindennapi munkáját minőségi gépekkel könnyítsék, ezért végzik a Hondánál folyamatosan a kutatásokat, fejlesztéseket újra és újra. Ennek a hosszútávú fejlesztési törekvésnek az eredményeként láthatunk mind a mai napig több tíz éve működő Honda termékeket. Mert hosszútávra tervezték őket. Ebben rejlik a Honda filozófiája és ez jelenti a Honda termékek garanciáját.

Benzin tartály (l) 3,1
Csatlakozó csőátmérő (col) 2
Emelési magasság (m) 32
Fogyasztás (l/óra) 1,3
Motor teljesítmény (kW) 3,6
Motor típus GX 160
Súly (kg) 26
Szállítási teljesítmény (l/perc) 833
Szemcseméret (mm) 5
Szívási mélység (m) 8
Zajszint (db(A)) 92
Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */