A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Honda HRX426 P benzinmotoros fűnyíró

Honda HRX426 P benzinmotoros fűnyíró
További képek
Webshop ár:
209.600 Ft (165.039 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Gyártó cikkszám: HRX426 P

A Megatool Kft. a HONDA kisgépek hivatalos magyarországi márkaképviselete és garanciális márkaszervize!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-08-05
Leírás és Paraméterek

Honda HRX426 P:

Nem fog csalódni, aki a HRX család legkisebbik tagját választja. A rendkívül mutatós és tartós külső a kor kívánalmainak teljes mértékben megfelelő belsőt takar. Kiválóan alkalmas nagyobb, 100-250 négyzetméteres kerttel rendelkező házak, nyaralók gyepének gondozására. A kerekenként állítható 
7 vágási magasság, és a ergonómikusan elhelyezett kezelőszervek mind a fűnyírás könnyebbé tételét szolgálják. 
Opcióként mulcsozó készlet is rendelhető hozzá. 

Funkciók:

Automata szivató:

  • Az automata szivatónak köszönhetően lényegesen gyorsabb, és egyszerűbb a gép elindítása, illetve használatával többé nem jelent gondot a "hideg indítás" sem.

Clip DirectorTM

  • Szabályozza, hogy a lenyírt fűből mennyi menjen a zsákba, illetve mennyi mulcsozásra, a gyorsabb és könnyebb munka érdekében.

VersamowTM rendszer

  • Melynek köszönhetően több funkció érhető el egy gépben, így legyen szó mulcsozásról, levélszedésről, vagy csak egyszerű fűgyűjtésről, egyetlen mozdulattal mindez megoldható. Nincs szükség adapterre vagy kiegészítőre.

Állítható vágási magasság

  • A 7 különböző vágási magasság és a nagyméretű csapágyazott kerekek egyenletesebb mozgást tesznek lehetővé nehezebb terepen is.

Micro CutTM

  • Dupla pengéje minden eddiginél apróbbra vágja a füvet, ezáltal nő a gyűjtőzsák kapacitása, és tökéletes mulcsozást eredményez.

Xenoy ház

  • A különleges üvegszálas műanyagnak köszönhetően a HRX háza soha nem korrodálódik, nem horpad be, és persze nem törik el, hiszen elég erős ahhoz, hogy elbírjon akár egy terepjárót is.

HRX, a fűnyírók új generációja:

A HRX sorozat gyártása során csakis a legtartósabb, és legkorszerűbb anyagok kerülnek felhasználásra. A Honda ezekben a gépekben egyesítette 50 év gyártási tapasztalatát, hogy a legkényelmesebb és legsokoldalúbb gépet kínálhassa Önnek.

3 év Garancia:

Az 1 év kötelező garancián felül (amennyiben a Bónusz Garancia Regisztráció a vásárlás napjától számított 1 éven belül megtörténik) a Honda + 2 év garanciát vállal, abban az esetben, ha a terméket Magyarországon, hivatalos Honda kereskedőnél vásárolja.

Miért a Honda termékét válassza?

A Honda gépek tervezésekor mindig fontos szempont a környezettudatosság és az a felfogás, hogy az emberek mindennapi munkáját minőségi gépekkel könnyítsék, ezért végzik a Hondánál folyamatosan a kutatásokat, fejlesztéseket újra és újra. Ennek a hosszútávú fejlesztési törekvésnek az eredményeként láthatunk mind a mai napig több tíz éve működő Honda termékeket. Mert hosszútávra tervezték őket. Ebben rejlik a Honda filozófiája és ez jelenti a Honda termékek garanciáját.

Kosár
0 árucikk
Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */