A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Honda EU20i hordozható áramfejlesztő 2,0 kVA

Honda EU20i hordozható áramfejlesztő 2,0 kVA
További képek
Webshop ár:
449.000 Ft (353.543 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Gyártó cikkszám: EU20i

A Megatool Kft. a HONDA kisgépek hivatalos magyarországi márkaképviselete és garanciális márkaszervize!

Rendelendő mennyiség:db
Leírás és Paraméterek

Honda EU20i

Az EU 10 sikerén felbuzdulva a Honda megalkotta az EU 20-as generátorát, azzal a céllal, hogy sokkal szélesebb körben tudja kiszolgálni azon vásárlóit, akinek egy rendkívül csendes, környezetbarát, megbízható és nagyon stabil áramot szolgáltató áramfejlesztőre van szükségük. Külön ki kell emelnünk a gazdaságosságot is, melyet az EcoThrottle (automata gázadagolás) tesz lehetővé azzal, hogy a rendszer figyeli a működtetett gép áramszükségletét és ennek megfelelően a generátor saját maga állítja be az optimális motor fordulatszámot.

Funkciók:

  • Inverteres szabályozás
  • Echo Throttle (automata gázadagolás)
  • Kompakt méret
  • Zajcsökkentő panelek
  • Olajszint érzékelő
  • Párhuzamos összekötési lehetőség

3 év Garancia:

Az 1 év kötelező garancián felül (amennyiben a Bónusz Garancia Regisztráció a vásárlás napjától számított 1 éven belül megtörténik) a Honda + 2 év garanciát vállal, abban az esetben, ha a terméket Magyarországon, hivatalos Honda kereskedőnél vásárolja.

Miért a Honda termékét válassza?

A Honda gépek tervezésekor mindig fontos szempont a környezettudatosság és az a felfogás, hogy az emberek mindennapi munkáját minőségi gépekkel könnyítsék, ezért végzik a Hondánál folyamatosan a kutatásokat, fejlesztéseket újra és újra. Ennek a hosszútávú fejlesztési törekvésnek az eredményeként láthatunk mind a mai napig több tíz éve működő Honda termékeket. Mert hosszútávra tervezték őket. Ebben rejlik a Honda filozófiája és ez jelenti a Honda termékek garanciáját.

Akkumulátortöltés (12VA) 8
Benzin tartály (l) 4,1
Fogyasztás (l/óra) 1
Max. teljesítméy (kVA) 2,0
Foly. teljesítmény (kVA) 1,6
Folyamatos áram (A) 8,6
Méret (mm) 510x290x425
Motor típus GX 100
Súly (kg) 21
Védelem IP 23
Zajszint LWA (db(A)) 90
Kosár
0 árucikk
Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
Megtekintett termékek
/* */ /* */