A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Fiskars PowerLever™ Hosszúnyelű metszőolló

Fiskars PowerLever™ Hosszúnyelű metszőolló
Webshop ár:
8.490 Ft (6.685 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Gyártó cikkszám: 111640
Rendelendő mennyiség:db
Leírás és Paraméterek

Jellemzők:

A hosszúnyelű metszőollók két kézzel is foghatók, messzebbre elérhetünk velük.  Az ergonomikus Fiskars metszőollók használata egyszerű és kényelmes. Sok kertész és szakértő szerint kategóriájukban a legjobbak értékben és teljesítményben egyaránt. Az ergonomikus kialakítású nyél extra tartós üvegszál erősítésű műanyagból készül. A rozsdamentes acél pengék védelme érdekében könnyen kezelhető zárszerkezettel rendelkeznek. A sorozatban megtalálhatók a biztonságos fogású ujjvédő metszőollók, a karcsú kivitelű Power-Lever™ párhuzam metszőollók, melyek kifejezetten hölgyek, illetve kisméretű kézzel rendelkező urak számára készülnek, valamint az egyedülálló PowerGear™ metszőollók, melyekben a forgó nyél és a penge egy fogaskerék áttétellel kapcsolódik egymáshoz, lehetővé téve ezzel azt, hogy minden ujj egyszerre fejtsen ki erőt.

Az ergonomikus Fiskars metszőollók használata egyszerű és kényelmes. Sok kertész és szakértő szerint kategóriájukban a legjobbak értékben és teljesítményben egyaránt. Az ergonomikus kialakítású nyél extra tartós üvegszál erősítésű műanyagból készül. A rozsdamentes acél pengék védelme érdekében könnyen kezelhető zárszerkezettel rendelkeznek.
A sorozatban megtalálhatók a biztonságos fogású ujjvédő metszőollók, a karcsú kivitelű Power-Lever™ párhuzam metszőollók, melyek kifejezetten hölgyek, illetve kisméretű kézzel rendelkező urak számára készülnek, valamint az egyedülálló PowerGear™ metszőollók, melyekben a forgó nyél és a penge egy fogaskerék áttétellel kapcsolódik egymáshoz, lehetővé téve ezzel azt, hogy minden ujj egyszerre fejtsen ki erőt.
  • távolabbra vagy magasabbra ér el nyújtózkodás nélkül
  • a párhuzamos szerkezet miatt kevésbé veszi igénybe az izmokat
  • karcolás, sérülés nélkül dolgozhat a lombok belsejében
Felhasználás típusa Nyíró kivitel, Hegyes fej
Felhasználó típusa Jobb- és balkezes
Max. vágási átmérő 22 mm
Termék anyaga FiberComp, PFTE bevonat
Vágóerő (EaseCut) 2x
Kosár
0 árucikk
Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
Megtekintett termékek
/* */ /* */