A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Black+Decker

A BLACK+DECKER a világ legnagyobb szerszámgép- és tartozékgyártója. Háztartási termékek területén az Egyesült Államokban vezető, de világszerte is ott van a háztartási gépipar többi vezető nagyvállalata között. Minőségi termékek világgyártója és –forgalmazója az otthoni, a ház körüli, és az ipari felhasználásra alkalmas készülékek terén. A BLACK&DECKER termékei saját iparáguk vezető piaci pozícióját foglalják el. Mi az amit a B+D név takar? A BLACK+DECKER vállalat hiszi, hogy a kérdésre a válasz, „minden”. A BLACK+DECKER a bizalom, felelősség, tisztesség és minőség szinonimájává vált. A kiváló minőség garantált, hiszen a cég üzletpolitikája a folyamatos termékfejlesztés. Az elektromos kéziszerszámokra 2 év garanciát biztosít minden meghibásodásra, mely gyártási-, illetve anyaghibából származik.
A Megatool csapata első sorban otthoni barkács felhasználásra ajánlja a BLACK+DECKER szerszámokat. A házban vagy a ház körül? A BLACK+DECKER szerszámok mindig a segítségére lesznek!

Rendezés:
Kosár
0 árucikk
Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */