A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Alumínium forrasztó pálca ALU-FORR 400°C 6 szál

Alumínium forrasztó pálca ALU-FORR 400°C 6 szál
Webshop ár:
2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: ALFORR-400-06
Rendelendő mennyiség:db
Leírás és Paraméterek

Az AL-400 Egy általános célú (standard) alumíniumforrasztó anyag.  A legtöbb felhasználási célhoz megfelelő! Az anyagát képző fémötvözetnek köszönhetően jóval ellenállóbb az oxidációval szemben, illetve könnyebben és szebb felületűre polírozható, mint a palettán szereplő forrasztóanyagok. A munkavégzés ezzel az anyaggal kifejezetten könnyű, jól felépíthető (lásd AL-400 videó).

Szilárdságát tekintve, rugalmasnak és keménynek jellemezhető. Forrasztás után erre a megmunkálásnál nagyobb figyelmet kell fordítani, mert az alap fémnél nehezebben csiszolható. Kiválóan alkalmas menetek feltöltésére újra vágás előtt, illetve szilárdabb, merevebb munkadarabok forrasztásánál. Előnyösen használható, alumínium öntvények, motorkerékpár és járműalkatrészek javításánál. A mukahőmérsékleten (400-Celsius fok) kiválóan bontja az alumínium oxidrétegét, így elősegítve a gyors munkát. 

Kosár
0 árucikk
Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */