A weboldal cookie-kat használ azért, hogy böngészése során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani Önnek. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben

Alumínium forrasztó pálca ALU-FORR 300°C 12 szál

Alumínium forrasztó pálca ALU-FORR 300°C 12 szál
Webshop ár:
3.850 Ft (3.031 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: ALFORR-300-12
Rendelendő mennyiség:db
Leírás és Paraméterek

Ez a forrasztóanyag speciális forrasztási területekre lett kifejlesztve.Ide tartoznak a spiáter, illetve az alumínium és ötvözetei. (Dúralumínium, Al-Mg egyes tipusai, Al-Si stb.)A „hagyományos” lágyforrasztással szemben, messzemenően szilárdabb és rugalmasabb kötést alkot.Így kiválóan alkalmas klímacsövek, elektromos csatlakozások, illetve olyan alumínium elemek forrasztásához ahol a rezonancia, dilatáció problémát okoz. A rendkívül alacsony munkapont (300°C fok) lehetővé teszi a munkadarab gyors, és kevés hőenergiát igénylő melegítését. A munkapont elérése közelében, a forrasztóanyag behatol az alumínium oxidréteg alá, így lehetővé válik a forrasztóanyag és az alumínium között létrejövő ötvözet kialakulása. Tehát itt a hagyományos forrasztással szemben, egy rendkívül erős ötvözet jön létre. A forrasztóanyag használatához lehetőség nyílik az elektromos forrasztópáka használatára, de a munkadarab felszíni hőmérséklettét ebben az esetben is biztosítani kell. Ezt a munkadarabhoz mérten megválasztott elektromos páka tudja csak biztosítani! (Min 100-300W)

A felület előkészítése csiszolással, illetve drótkefe vagy hasonló eszközök használatával nem szükséges. (Természetesen nem tilos…) Ez az AL-300 rendkívül jó oxidbontó tulajdonságának köszönhető. Ez előnyös lehet a gyors, és a nehezen hozzáférhető helyeken való munkavégzésnél.

A forrasztóanyag megszilárdult állapotban keményebb a munkadarabnál, így ezt figyelembe kell venni az estleges megmunkálásnál. (Csiszolás stb.)

Ingyenes kiszállítás
Egyedi árubeszerzés
Stihl oklevél
Árukereső oklevél
/* */ /* */